Elektriciteitswerken met perfecte afwerking!

Elektricien regio Brugge: van plan tot volledige bekabeling

U bouwt of verbouwt en zoekt nog een prima elektricien in regio Zedelgem, Brugge? Thijs van Elektro Deceuninck pluist met u uit waar u het best uw stopcontacten en verlichtingspunten zet. En werkt een logisch plan van stroomkringen uit. Hij tekent alles af en slijpt sleuven en holtes voor de kabels en inbouwdozen. Dan plaatst hij de bakjes en de draden, todat alles feilloos is afgewerkt!

Toepassingen elektriciteit: verlichting en domotica

Niet alleen voor de elektriciteit zelf, maar ook voor allerlei toepassingen vertrouwt u het best op een vakman. Elektro Deceuninck uit Zedelgem stelt uw verlichting nauwkeurig af, zodat uw ruimte allure krijgt. Designlampen, indirecte verlichting, ledverlichting … zolang het maar sfeer creëert! Uw rolluiken naar beneden doen of het licht uitknippen vanaf een afstand? Uw gasten gemakkelijk herkennen en de deur vlot voor hen openen? Elektro Deceuninck plaatst parlofonie, videofonie en domotica van betrouwbare merken als Aiphone, Niko en Philips. Uitstekend comfort tegen betaalbare prijzen!

Gratis en snelle offerte door uw elektricien uit Zedelgem

Wilt u uw elektriciteit laten aanleggen van a tot z of moet er alleen iets kleins worden gerepareerd? Hebt u hulp nodig bij de installatie van uw verlichting of domotica? Thijs van Elektro Deceuninck komt vrijblijvend bij u langs … even later krijgt u een gratis prijsofferte. Want service en passie voor zijn job: dat is Thijs Deceuninck.

Contacteer ons